Varkaat veivät Puumalasta autonrenkaita, kansalaisopiston Kenkäveron tiloista lamppuja ja keksejä sekä Hirvensalmelta televisioita — Poliisi kaipaa havaintoja rikoksista

Tuija Pauhu

Varkaat veivät 14 autonrengasta Puumalasta. Samalla varastettiin myös perävaunu renkaiden kuljetukseen.
Varkaat veivät 14 autonrengasta Puumalasta. Samalla varastettiin myös perävaunu renkaiden kuljetukseen.

Rengasvarkaat veivät autonrenkaita Puumalan Teboililta maanantaina aamuyöllä.

Teboililla Niementiellä oli murtauduttu kahteen rengaskonttiin ja anastettu 14 autonrengasta.

Paikalta poistui noin kello kolmen aikaan tumma henkilöauto, jossa oli kaksi henkilöä. Varkaat anastivat pihalta kuomullisen kevytperävaunun PSX-57, jolla renkaat kuljetettiin pois.

Perävaunu on merkiltään Teräskärry Isoreissari K.

Havaintojen mukaan varkaat poistuivat paikalta 62-tietä Imatran suuntaan.

Mikkelissä Pursialankadulla Kenkäveron alueella oli murtauduttu Mikkelin kansalaisopiston keramiikkapajaan ja puuverstaaseen.

Rikos tuli ilmi sunnuntai-iltana. Varkaiden matkaan oli lähtenyt alustavien tietojen mukaan lamppuja ja keksejä. Opiston tiloissa ja puuverstaalla oli tutkittu ja pengottu paikkoja.

Hirvensalmella Vilkonharjuntien varrella olevaan kesämökkiin oli murtauduttu viime viikolla maanantain ja sunnuntain eli 6.—12. toukokuuta välisenä aikana.

Oven lasi oli rikottu ja päärakennuksesta oli murtomiesten matkaan lähtenyt ainakin kaksi taulutelevisiota, kannettava tietokone sekä ompelukone.

Poliisi toivoo vihjeitä tai havaintoja rikostapauksista Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 029 5415 232 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi .