Mikkelin monikkoperheyhdistykselle menestystä kilpailussa

Mikkelin Seudun Monikkoperheet ry on saanut kunniamaininnan valtakunnallisen yhdistyksen jäsenkilpailussa.

Lari Lievonen

Valtakunnallista Kaksosten päivää vietetään Suomessa 2. helmikuuta. Arkistokuva.

Mikkelin Seudun Monikkoperheet ry on saanut kunniamaininnan valtakunnallisen yhdistyksen jäsenkilpailussa.
Vuoden 2015 aikana Suomen Monikkoperheet ry järjesti jäsenyhdistyksilleen Pidä jäsenistä huolta -jäsenkilpailun, jossa yhdistyksiä kannustettiin löytämään uusia tapoja jäsenten tukemiseen.


Mikkelin yhdistys on kehittänyt toimintaansa järjestämällä omia tapaamisia vauva- ja taaperoikäisille jatkumona perhevalmennukseen osallistumiselle.
Yhdistyksellä on myös oma uimahallivuoro joulun alla, jonne ovat apukäsiksi tervetulleita kaikki perheen läheiset. Tuomaristo piti pikkujoulu-uintikonseptia kekseliäänä. Raati kehui sitä, että yhdistys on kehittänyt yksinkertaisen osallistumisen mallin, joka lisää muun muassa hyvinvointia, sukupolvituntemusta sekä vertaistukea.
Kilpailun voittajaksi tuomaristo valitsi Vaasan Seudun Monikkoperheet ry:n.


Valtakunnallista Kaksosten päivää vietetään Suomessa 2. helmikuuta.
Suomessa toimii kaikkiaan 18 monikkoperheyhdistystä, jotka kokoavat monikkoperheitä yhteen koko perheen tapaamisten, erilaisten tapahtumien sekä isien ja äitien iltojen muodossa.
Vuoden 2015 aikana monikkoperheyhdistysten jäsenmäärät kääntyivät muutaman vuoden tauon jälkeen noususuuntaisiksi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.