Kangasniemi Pride -kulkue tukki kirkonkylän keskustan

Tapahtuma ei jää ainutkertaiseksi, lupaavat järjestäjät.

Kangasniemi Pride -kulkue tukki kirkonkylän keskustan hetkellisesti.
Kangasniemi Pride -kulkue tukki kirkonkylän keskustan hetkellisesti.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Kangasniemi Pride -tapahtuma ylitti järjestäjien kaikki odotukset. Kulkueeseen osallistui yli 200 ihmisoikeuksien ja tasa-arvoisuuden puolustajaa.
Järjestäjät odottivat alunperin tapahtumaan vain muutamia osanottajia, mutta jo ennen tilaisuuden alkua totuus alkoi heille valjeta.
Kulkueeseen osallistujien lisäksi tapahtuma kokosi runsaasti yleisöä kadun varrelle.
Kulkueen kiertäessä poliisisaatossa keskustassa, liikenne lähes puuroutui.
Tapahtumasta kehkeytyi myös melkoinen mediatapahtuma. Paikalla oli paikallisten median edustajien lisäksi iltapäivälehdet sekä radion ja television edustajat.
Tapahtuman puuhanainen, seksuaalineuvoja - ja kasvattaja Tarja Pölkki lupaa, ettei Kangasniemi Pride jää ainutkertaiseksi tapahtumaksi.
– Tämä on varovainen kokoilu. Ensi vuonna tapahtumaa ei järjestetä samaan aikaan Helsinki Priden kanssa ja tapahtuman yhteyteen tulee enemmän oheisohjelmaa, kertoo Pölkki.

Arja Reinikainen

Arja Reinikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet