Vilkkumaa ja Koivuniemi ovat Kangasniemen kesän vetonauloja

Tapahtumien järjestäjät ovat oivaltaneet, että Rantatorin Kangasniemellä on ainoa oikea paikka ulkoilmakonserttien järjestämiseen.

Maija Vilkkumaa esiintyy Savonlinnassa helmikuun loppupuolella.

Tapahtumien järjestäjät Kangasniemellä ovat oivaltaneet, että Rantatorin Kangasniemellä on ainoa oikea paikka ulkoilmakonserttien järjestämiseen.
Rockkaamon pääesiintyjä on tällä kertaa näyttävän paluun soolouralle tehnyt, Vain elämää -sarjasta tuttu Maija Vilkkumaa.

Tapahtumassa esiintyvät Vilkkumaan lisäksi rappia ja ja rockia yhdistelevä Atomirotta ja Lahden kaupunginteatterista tuttu The Beatles Story Band.
Rockkaamo-tapahtuman järjestelyistä vastaa Kangasniemen elävänmusiikin yhdistys Livsfara ry.
Olennaisena osan tapahtumaa myös ensi kesänä järjestetään Rockklinikka, jossa keskitytään bändisoittoon.

Kangasniemen musiikkiviikkojen ulkoilmakonsertissa Rantatorilla esiintyy Suomen iskelmätaivaan yksi kirkkaimmista tähdistä Paula Koivuniemi.
Koivuniemeä säestää konsertissa Jyväskylän Sinfonia, jota johtaa musiikkiviikkojen taiteellinen johtaja Mikko Franck.

Paula ja Mikko -konsertissa kuullaan Paula Koivuniemen suosituimmat laulut Markku Johanssonin sovituksina.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.