Mikkelin Ikäneuvossa alkoi uusi palvelu – sairaanhoitajan pakeille ilman ajanvarausta

Saman katon alla toimii myös Mikkelin seudun Muisti ry.

Vesa Vuorela

Vastaanotolla hoituvat pienet toimenpiteet, kuten verensokerin ja verenpaineen mittaus.
Vastaanotolla hoituvat pienet toimenpiteet, kuten verensokerin ja verenpaineen mittaus.

Mikkelin Ikäneuvossa toimii kerran viikossa maksuton sairaanhoitajan vastaanotto ikäihmisille ilman ajanvarausta. Uusi palvelu alkoi tammikuussa.
Vastaanotolla hoituvat pienet toimenpiteet, kuten verensokerin ja verenpaineen mittaus, ompeleiden ja hakasten poisto, injektioiden pistäminen, pienet haavahoidot ja korvahuuhtelut. Sairaanhoitajat antavat myös neuvontaa ja ohjausta.
Palvelusta vastaa Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi.
Jos hoidettavana on pienen toimenpiteen sijasta enemmän aikaa vievä asia, sairaanhoitajalle voi varata erikseen ajan. Terveystapaamisten kohderyhmää ovat ikäihmiset ja omaishoitajat.
Lääkäriaikoja Ikäneuvosta ei saa, vaan lääkäriä tarvitsevat kuntalaiset soittavat tavanomaiseen tapaan Ensineuvoon, numeroon 015 211 411.
Ikäneuvossa on sairaanhoitajan vastaanoton lisäksi tarjolla muitakin palveluja. Samoissa tiloissa toimii myös Mikkelin seudun Muisti ry.

Mikkelin Ikäneuvon palvelut
Sairaanhoitajan vastaanotto ikäihmisille ilman ajanvarausta tiistaisin kello 9–15.
Terveystapaaminen sairaanhoitajan kanssa ikäihmisille ja omaishoitajille, ajanvaraus arkisin kello 8-16 Palveluneuvosta numerosta 015 211 557.
Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimen muistineuvojat, soittoaika arkisin kello 8–10, numero 040 129 4388.
Mikkelin seudun Muisti ry, asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsi.
Sijaitsee Mikkelin keskustassa osoitteessa Porrassalmenkatu 26.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.