”Lemmikkieläinten kuvauttaminen alkaa olla suositumpaa kuin lasten” — karvakaverin ikuistaa nykyisin monesti ammattikuvaaja

Valokuvaaja Jenni Kaurila kiertää ympäri maata kuvaamassa lemmikkejä, ja tie tuo myös Mikkeliin. Mikkeliläiskuvaaja Jenni Kosonen puolestaan ikuistaa karvakavereita aika ajoin studiossa, mutta torstaina myös koirien kuvakilpailussa.

Koirat ovat yleisimpiä kuvauskohteita eläinten koulukuvauksessa.
Koirat ovat yleisimpiä kuvauskohteita eläinten koulukuvauksessa.

Lemmikin isäntä tai emäntä ei nykypäivänä välttämättä tyydy itse napattuun otokseen karvaisesta kaveristaan. Sen tietää valokuvaaja Jenni Kaurila, joka kiertää kuvaamassa lemmikkieläimiä eteläisen Suomen alueella aina Mikkeliä ja Savonlinnaa myöten.
Kaurilan Eläinten Koulukuvaus -yrityksen toimintaperiaate on nimensä mukainen.
— Järjestän kuvauspäiviä ihan tavallisille lemmikeille eläinkauppoihin, koirakouluihin, trimmaamoihin, eläinklinikoille — ihan mihin vain pyydetään.
Mikkelissä Kaurila vierailee seuraavan kerran 10. helmikuuta, jolloin hän kuvaa eläimiä Musti ja Mirri -liikkeessä.

Elina Keskitalo

Elina Keskitalo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet