Mikkelin vanhan kasarmialueen uudeksi ravintoloitsijaksi tulee Serviini — ovet tarkoitus avata lokakuun alkupuolella

Mikkelin vanhan kasarmialueen uudeksi ravintolanpitäjäksi tulee Serviini Oy.

Risto Hämäläinen

Mikkelin vanhan kasarmialueen ravintoloitsija vaihtuu.
Mikkelin vanhan kasarmialueen ravintoloitsija vaihtuu.

Mikkelin vanhan kasarmialueen uudeksi ravintolanpitäjäksi tulee Serviini Oy.
Museokahvila Vanha Kassu sulkee ovensa ensi viikon jälkeen. Serviinin ravintola avaa samoissa tiloissa myöhemmin syksyllä.
— Meille tarjoutui mahdollisuus päästä toimimaan mielenkiintoiselle, kehittyvälle alueelle, kertoo Serviininn toimitusjohtaja Timo Hyöppinen.
Serviini pyörittää Mikkelin keskustassa ravintola Vinoa ja Karkialammella lounas- ja tilausravintola Pitopataa. Yritys vastaa myös konserttitalo Mikaelin ravintolasta.
Vanhalla kasarmialueella Serviini aikoo toimia lounas- ja iltaisin tilausravintolana.
— Lounaan laatuluokka on sama kuin Vinossa, mutta tyyli selvästi erilainen, perinteisempi, kuten miljöö ja rakennuskin ovat.


Uuden ravintolan nimeä Hyöppinen ei vielä paljasta.
— Nimi selviää varmasti syyskuun aikana, hän kertoo.
Tiloissa tehdään syyskuussa remonttia, ja ovet on määrä avata lokakuun alussa. Pikkujoulukauteen on tarkoitus suunnata täydellä vauhdilla.
Hyöppinen toivoo, että kaupunkilaiset ottaisivat vanhan kasarmialueen puiston omakseen. Serviinin tavoitteena on olla mukana puistossa kesäisin järjestettävissä tapahtumissa.
Yritys selvittää myös, olisiko kahvilarakennuksen terassia mahdollista laajentaa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.