Mikkelin festarikesä jatkuu —  uusi rock- ja tatuointifestivaali tuo Natsipaskan takaisin lavoille

Tapahtuma järjestetään vanhan Karjaportin kiinteistön sisällä ja pihalla.

Jaakko Avikainen

Yksi tapahtuman puuhamiehistä on Jurassic Rockin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt.
Yksi tapahtuman puuhamiehistä on Jurassic Rockin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt.

Mikkelin festivaalikesä saa yllättävää jatkoa, kun lauantaina 26.8. järjestetetään Livestock & Tattoo rock- ja tatuointifestivaali Mikkelin Rokkalassa vanhan Karjaportin kiinteistön sisällä ja pihalla.
Festivaalin voimahahmoina toimivat Jurassic Rockin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt sekä mikkeliläisen New Era Tattoon perustaja ja tatuointiartisti Ville Karppinen.

Idea uudesta festivaalista oli kytenyt jo jonkin aikaa Holmstedin ja Karppisen kalloissa. Viimeisen sysäyksen hanke sai, kun vuosituhannen vaihteen aikana kulttisuosiota nauttinut huumori-rockorkesteri Natsipaska päätti Holmstedin pitkään jatkuneen maanittelun jälkeen tehdä paluukeikan.
— Jos Sleepy Sleepers ja Klamydia saisivat lapsen, niin se olisi Natsipaska, Holmstedt naureskelee.

Natsipaskan lisäksi esiintymässä ovat Stam1na, Turmion Kätilöt, Peer Günt, Anal Thunder, Riddle Me This ja Vapahtaja. Festivaalissa nähdään myös monia tatuointitaiteilijoita ja tapahtuman imagoon sopivia sideshow-keikkoja, kuten burleskia, tulishow’ta ja Rock-Twerk Show.
— Tällaista elämystä ei ole Suomessa ennen nähty, Holmsted lupaa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.