Mikkeliläinen Nina Väisänen kilpailee fitnessmalli-finalistina — ”Ajattelin, että lähtisin kokeilemaan — ja hyvä, että lähdin, koska hyvin kävi”

Mikkeliläinen Nina Väisänen on yksi Fitnessmalli 2017 -finaaliin valitusta kärkikymmeniköstä. Finalistit valikoituivat 442 hakijan joukosta.

Mikkeliläinen Nina Väisänen kilpailee fitnessmalli-kisassa.
Mikkeliläinen Nina Väisänen kilpailee fitnessmalli-kisassa.

Mikkeliläinen Nina Väisänen on yksi Fitnessmalli 2017 -finaaliin valitusta kärkikymmeniköstä. Finalistit valikoituivat 442 hakijan joukosta.
Väisänen työskentelee hyvinvointikeskus Lady Linen myyntivastaavana. Hänet tunnetaan myös Mikkelin neito -kilpailun järjestäjänä. Vauhtia elämään tuo myös viisi- ja puolivuotias poika.

Fitnessmalli-kilpailun finaali käydään lokakuussa I love me -messuilla.
Kilpailussa ei tänä vuonna vertailla osallistujien fyysisiä ominaisuuksia. Sitä vastoin sosiaalisen median ja viestinnän taidot korostuvat: kilpailussa etsitään hyvinvointialalle suuntautuvaa aktiivista somepersoonaa.
— Meillä on paljon aktiivista blogikirjoittamista lokakuulle asti, ja ilman muuta on somekanavat, jotka laulavat koko ajan, Väisänen kertoo.
Väisäsen blogi aukeaa lukijoille 23. huhtikuuta.
Ennen loppuhuipennusta finalistit tapaavat toisiaan kerran kuussa Helsingissä muun muassa koulutusten ja kuvausten merkeissä.
— Kisassa on mukavia tyttöjä. Meistä on tullut jo hyviä ystäviä, Väisänen kertoo.

Finaaliin Väisänen valmistautuuu toki myös treenaamalla.
— Se kuuluu itselläni muutenkin arkipäiviin. Samaan tahtiin jatketaan — mutta voihan se olla, että vielä tulee kiristettyä tahtia. Sali ja lenkkeily ovat pääasiassa minun vahvuuteni.
Väisänen käy kuntosalilla kolme—neljä kertaa viikossa ja vetää lisäksi viidesti viikossa mäkitreenit.
— Nyt kun lumet ovat sulaneet, käymme pojan kanssa pyörälenkeillä: äiti hölkkää ja poika polkee.
Pääsiäisviikon lomareissulla Rukalla ohjelmassa on ollut myös lumilautailua.

Väisänen ehti jo vuosia haaveilla kokeilevansa jossain vaiheessa elämää bikini fitnessiä. Fitnessmalli-kilpailu loksautti palaset paikoilleen.
— Tämä tuntuikin yhdeltä unelmaltani. Ajattelin, että lähtisin kokeilemaan — ja hyvä, että lähdin, koska hyvin kävi, Väisänen iloitsee.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.