Poliisi nappasi neljä huumausaineiden välittäjää Mikkelistä — Takavarikkoon saatiin amfetamiinia, ekstaasitabletteja ja kokaiinia

Tuija Pauhu

Poliisi nappasi neljä huumausaineiden välittäjää Mikkelistä — Takavarikkoon saatiin amfetamiinia, ekstaasitabletteja ja kokaiinia

Neljä huumausaineiden myynnistä epäiltyä miestä on jäänyt kiinni Mikkelissä. Poliisi epäilee miesten pitäneen hallussaan erittäin vaarallisiksi luokiteltuja huumausaineita. Ne oli tarkoitus myydä eteenpäin.

Miehet napattiin parin viikon aikana. Rikosylikomisario Sami Asikainen kertoo, että tapaukset eivät liity toisiinsa, vaan ne ovat osa poliisin jatkuvaa huumetorjuntaa.

Mitään tehovalvontaa ei Asikaisen mukaan ole juuri nyt menossa, mutta lyhyen ajan sisällä otettiin kiinni neljä välittäjää, jotka ovat yhtä lukuunottamatta mikkeliläisiä. He jäivät Mikkelissä kaupungin alueella.

Asiasta on kirjattu kolme erillistä huumausainerikosta.

Miehet ovat iältään kaikki hieman yli 20-vuotiaita. He eivät ole poliisin "vanhoja tuttuja".

Takavarikkoon saatiin reilut kolmekymmentä grammaa amfetamiinia, vajaat sata kappaletta ekstaasitabletteja sekä vähäinen määrä kokaiinia. Yhdestä grammasta amfetamiinia saa noin 4—5 käyttöannosta, joten takavarikko vastaa enintään 150 käyttöannosta.

Epäiltyjen jäljille päästiin Asikaisen mukaan poliisin oman tiedonhankinnan ansiosta.