Elvera osti Vaasasta verkostopalveluita tarjoavan Raveran – "Harvoin myrskyt ja lumikuormat sattuvat samaan aikaan koko Suomeen"

Toimitusjohtaja Arto Niemisen mukaan yrityskauppa edesauttaa palvelemaan asiakkaita niin verkoston rakentamisen kuin vian korjauksen parissa sekä Pohjanmaalla että Itä-Suomessa.

Kolmen sähköyhtiön asennusfirma Elvera oy ostaa Vaasan Sähkön tytäryhtiön Raveran. Elvera kertoo tiedotteessa, että yhtiö siirtyy osaksi Elvera-konsernia torstaina.

Henkilökunta siirtyy Elveralle vanhoina työntekijöinä.

Elvera on yhdistetty Suur-Savon Sähkötyön, Lappeenrannan Verkonrakennuksen ja Kyveran verkonrakennustoiminnoista.

– Elveran toiminta- alue on ollut Itä- ja Kaakkois-Suomessa, mutta laajeneminen maantieteellisesti on strategiamme mukainen. Yrityskaupassa toimintamme laajenee Länsi-Suomeen, Elveran toimitusjohtaja Arto Nieminen toteaa tiedotteessa. Hänen mukaansa yrityskauppa edesauttaa palvelemaan asiakkaita niin verkoston rakentamisen kuin vian korjauksen parissa sekä Pohjanmaalla että Itä-Suomessa.

– Harvoin myrskyt ja lumikuormat sattuvat samaan aikaan koko Suomeen, ja näin ollen tehokas resurssien hyödyntäminen mahdollistaa sujuvan häiriöiden korjauksen, Nieminen sanoo.

– Raveralla on sellaista osaamista esimerkiksi tuulivoiman rakentamisessa, mitä Elveralla ei ole.

Verkostopalveluita tarjoava Ravera toimii pääasiassa Vaasan seudulla. Yhtiö on perustettu 2006 ja sillä on noin 30 työntekijää.