Mielipidekirjoitukset nyt myös verkossa

Verkkojulkaiseminen mahdollistaa entistä laajemman keskustelun käymisen myös mielipideaineistoista.

Anssi Mehtälä

Pääkirjoitusten ja kolumnien lisäksi myös mielipidekirjoitukset alkavat ilmestyä Länsi-Savon ja Itä-Savon verkkolehdissä.

Länsi-Savon ja Itä-Savon mielipidesivujen aineistoa aletaan tästä päivästä alkaen julkaista myös lehtien verkkosivuilla.

Päivän printtilehdessä julkaistavat lukijoiden mielipidekirjoitukset sekä pidemmät Puheenvuoro-tekstit julkaistaan tästedes lehtien verkkopalveluissa heti aamulla kello kuudelta.

Mielipidekirjoitukset ovat kommentoinnille avoimia. Mielipideaineiston verkkojulkaisua on toivottu Länsi-Savolta ja Itä-Savolta ja nyt toiveeseen vastataan.

- Mielipideaineiston julkaiseminen verkossa edistää vuorovaikutteisuutta ja toivottavasti myös lisää lukijoiden välistä keskustelua ja kommentointia ajankohtaisista aiheista, perustelee Itä-Savon ja Länsi-Savon vastaava päätoimittaja Tiina Ojutkangas.

Mielipidekirjoitusten kommentit moderoidaan lehtien normaalikäytännön mukaisesti.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.