Alpo on uusi eteläsavolainen ravintola - pyörien päällä

Osuuskauppa Suur-Savo lähettää huhtikuussa liikkeelle ruokarekka Alpon

Alpo on osuuskaupan uusi Street Food -konsepti.
Alpo on osuuskaupan uusi Street Food -konsepti.

Osuuskauppa Suur-Savo lähettää huhtikuussa liikkeelle ruokarekka Alpon. Kyseessä on S-ryhmän ensimmäinen Food Truck, liikkuva ravintola.
Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi kertoo Alpon kiertävän eteläsavolaisissa tapahtumissa ja pysähtelevän esimerkiksi marketin pihoilla.

Ruokarekkaa voi tilata myös erilaisiin yksityisiin tilaisuuksiin. Rekan henkilökunta tekee annokset muutaman eri vaihtoehdon pohjalta.
Nurmi sanoo ruokatuotteiden olevan konstailemattomia ja perustuvan kotimaisiin raaka-aineisiin, mahdollisimman paljon paikallisten lähiruokatuottajien tarjontaan.
Alpo on rakennettu Töysän Linjalta ostettuun Dodge -linja-autoon. Se kalustetaan keittiölaitteilla ja muun muassa puuhiiligrillillä.
Nimellä kunnioitetaan linja-autoyhtiön omistajasuvun Alpo Töysää, jonka kanssa autokauppa tehtiin. Päällerakentamiseen on osallistunut kymmenkunta eteläsavolaista yritystä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.