Autovarkaat yrittivät murtautua huoltoaseman seteliautomaattiin Otavassa, pakomatka päättyi ojaanajoon Hirvensalmella — Poliisi pyytää havaintoja myös varastetusta vihreästä Volkswagen-pakettiautosta

Myös Karjalanharjuntiellä Mikkelissä oli yritetty ottaa luvatta käyttöön henkilöauto viime yönä.

Vesa Vuorela

Välittömät havainnot anastetusta vihreästä pakettiautosta voi ilmoittaa suoraan hätänumeroon 112.
Välittömät havainnot anastetusta vihreästä pakettiautosta voi ilmoittaa suoraan hätänumeroon 112.

Otavassa huoltoaseman maksuautomaattiin murtoa yrittäneet varkaat jäivät nopeasti kiinni sunnuntaiaamuna. Pakomatka jäi kaksikolta lyhyeksi, sillä he ajautuivat varastetulla autolla ulos tieltä Hirvensalmella.

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että Otavan Neste-huoltoaseman seteliautomaattiin yritettiin murtautua sunnuntaina kello kuuden aikaan Mikkelissä.

Poliisi pääsi tekijöiden jäljille nopeasti sivulliselta tulleen ilmoituksen ansiosta.

Epäillyt yrittivät paeta poliisia henkilöautolla, mutta ajoivat ojaan Hirvensalmella. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Poliisin mukaan epäillyt on otettu kiinni. Heidän käytössään ollut henkilöauto osoittautui anastetuksi Mikkelistä viikonlopun aikana.

Varastetussa Volkkarissa oli karjapuskuri

Sunnuntaiaamuna ilmeni lisäksi, että Karjalanharjuntiellä Mikkelissä oli yritetty ottaa luvatta käyttöön henkilöauto viime yönä. Auton virtalukko oli rikottu käyttökelvottomaksi.

Mikkelin Lentokentänkadulta on varastettu perjantain ja lauantain välisenä yönä vihreä Volkswagen Transporter -merkkinen pakettiauto, jonka rekisteritunnus on GEX-464.

Pakettiautossa on niin sanottu karjapuskuri, johon oli kiinnitetty kaksi isoa lisävaloa. Pakettiauto on edelleen kateissa.

Poliisi pyytää näihin rikoksiin liittyen vihjeitä ja havaintoja Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Välittömät havainnot anastetusta pakettiautosta voi ilmoittaa suoraan hätänumeroon 112.