Taksi Mikkeli muuttaa nimensä Let´s Go Taksiksi — mitä mieltä olet uudistuksesta?

Mikkelin Ulataksi Oy uudistaa brändinsä. Taksi Mikkeli -nimen tilalle brändinimeksi tulee Let´s Go Taksi, yhtiö tiedottaa.

Jaakko Avikainen

Mikkelin taksien brändi uudistuu. Arkistokuva.
Mikkelin taksien brändi uudistuu. Arkistokuva.

Mikkelin Ulataksi Oy uudistaa brändinsä. Taksi Mikkeli -nimen tilalle brändinimeksi tulee Let´s Go Taksi, yhtiö tiedottaa.

Uudistuksella Mikkelin Ulataksi haluaa erottua yleisestä taksi-ilmeestä ja tuoda asiakkaille uusia palveluja. Brändin suunnittelussa on ollut mukana mainostoimisto Kixit Oy.

Mikkelin Ulataksi Oy on myös laatinut laatukriteerit, joihin jokainen yhtiön väreissä toimiva autoilija ja kuljettaja on sitoutunut. Kehitteillä on myös uusia hinnoittelumalleja ja tuotepaketteja yhteistyökumppaneiden kanssa.

— Let’s Go Taksin tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan enemmän tapahtumissa ja käyttämään kotikaupungin tarjoamia palveluja, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Ensimmäinen hinnoittelukokeilu koskee vappuviikonloppua, jolloin keskustan ja tietyn kaupunginosan välinen matka taittuu kiinteällä hinnalla. Mikkelin kaupunkialue on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen, joiden sisällä olevia kaupunginosia hinnoittelu koskee. Hinnoittelu on voimassa viikonloppuisin lauantaisin ja sunnuntaisin ilta-aikaan kello 16—24.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.