Mikkelissä alkuviikosta useita murtoja: Ravintolalaiva Toivosta viety alkoholia, puutarhamyymälässä aiheutettu kiinteistölle vahinkoa

Mikkeli Golfin liiketilaan on myös tehty murto.

Janne Lehtonen

Poliisilla on tutkinnassa useita murtotapauksia tältä viikolta. Arkistokuva.
Poliisilla on tutkinnassa useita murtotapauksia tältä viikolta. Arkistokuva.

Mikkelissä on murtauduttu Pursialankadulla sijaitsevaan puutarhamyymälään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tällä viikolla. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan murrosta on aiheutunut kiinteistöön vahinkoa, mutta omaisuutta ei ole anastettu.

Keskiviikkona yöllä Mikkelissä on murtauduttu Laiturikadulla sijaitsevaan ravintolalaiva Toivoon. Murron yhteydessä ravintolalaivasta on otettu saaliiksi alkoholia. 

Mikkelissä tehtiin keskiviikkona yöllä toinenkin murto. Lentokentänkadulla sijaitsevaan Mikkelin Golfin liiketilaan on murtauduttu noin kello 02 aikaan. Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa anastetusta omaisuudesta.

Raviradantiellä Mikkelissä on murtauduttu 26.-27. kesäkuuta kello 18 ja kello 1.40 välillä Volkswagen Golf -henkilöautoon. Autosta on anastettu musiikkisoittimet. 

Itä-Suomen poliisille voi lähettää vihjeitä sähköpostiin osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415232.