Mikkelissä lapsen kaverisynttärit voi järjestää monessa osoitteessa — vertailimme suosituimmat paikat

Lasten kaverisynttäreiden järjestäminen kodin ulkopuolella on yhä yleisempää. Kokosimme yhteen muutaman esimerkin tarjonnasta Mikkelissä.

Mari Koukkula

Ohjaaja Sanna Luukkonen (keskellä) luotsasi syntymäpäiväjuhlia Lasten kulttuurikeskus Vekkulassa torstaina.
Ohjaaja Sanna Luukkonen (keskellä) luotsasi syntymäpäiväjuhlia Lasten kulttuurikeskus Vekkulassa torstaina.

Lasten kaverisynttäreiden järjestäminen kodin ulkopuolella on yhä yleisempää. Kokosimme yhteen muutaman esimerkin tarjonnasta Mikkelissä.

Ravintola Pannukakkutalo

Edullisin synttäripaketti maksaa 7 euroa per henkilö ja sisältää pannukakun ja juoman. Kallein paketti maksaa 15 euroa per henkilö ja sisältää lisäksi kakun, sipsit ja karkit. Tilavuokra ja koristelut sisältyvät hintaan. Juhlilla ei ole aikarajaa. Ravintolan kautta on mahdollista tilata taideyhdistys Mikkelangeloiden järjestämää syntymäpäiväohjelmaa, alkaen 80 euroa.

Lasten kulttuurikeskus Vekkula

Juhlien hinta on arkena 75 euroa ja viikonloppuisin 100 euroa. Juhla-aikaa on kaksi tuntia. Suositusvierasmäärä enintään 15, mutta neuvoteltavissa. Asiakkaat tuovat itse herkut ja juomat. Lisätarjoiluna voi tilata hattaraa tai vohvelia, joka maksaa euron per lapsi. Vekkulan ohjaaja järjestää lapsille ohjelmaa. Käytössä ovat myös talon teatteriasut.

Mikkelin Keilahalli

Synttäripaketti 4—8 henkilölle maksaa 135 euroa, hohtona 145 euroa. 9—12 henkilön paketti maksaa 175 euroa, hohtona 190 euroa. Kesto kaksi tuntia, josta tunti on keilausta ja tunti yhdessäoloa. Paketti sisältää keilauksen opastuksineen ja varusteineen, biljardipöydän, pelejä sekä naposteltavaa, karkkia, jäätelöä ja limsat.

Rantakeitaan uimahalli ja kahvila

Synttäriporukka voi käydä uimassa ja siirtyä sen jälkeen Café Keitaaseen herkuttelemaan. Lapsen uimalippu maksaa 3,20 euroa ja kahvilan perusherkkupaketin hinta on 10 euroa per henkilö. Siihen kuuluvat limsat, karkit, naposteltavat sekä suolainen ja makea pala.

Visulahden sisäleikkipaikka Hyperdino

Kkahden tunnin syntymäpäiväpaketin hinta on 150 euroa. Lapsimäärää ei ole rajoitettu. Tarjoiltavat voi tuoda itse mukanaan tai ostaa, perustarjoilupakettien hinnat ovat 5,50—8,80 euroa per lapsi. Avoinna suunnilleen vapusta syyskuun loppuun.

Kalevankankaan kirjasto


Kirjasto antaa tilat, mutta asiakkaat tuovat itse tarjottavat ja järjestävät ohjelman. Synttäreitä järjestetään kirjaston ollessa muilta asiakkailta suljettuna, mutta kirjastonhoitaja on tällöinkin paikalla. Maksimissaan aikatauluun mahtuvat yhdet juhlat kuukaudessa. Tähän asti tilan käyttö on ollut ilmaista.

Lähteet: Ravintola Pannukakkutalon työntekijä Maija Kontulainen, Lastenkulttuurikeskus Vekkulan vastaava Henni Sammatti, Mikkelin Keilahalli Oy:n toimitusjohtaja Markku Veijanen, Café Keitaan vuoropäällikkö Virpi Viuhkonen, Visulahden puistonjohtaja Ville Asikainen, kirjastonhoitaja Virve Soila.

Elina Keskitalo

Elina Keskitalo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat