Sähkökaappi syttyi Mikkelin toriparkissa — B-sisäänkäynti jouduttiin sulkemaan, asiakkaat pääsivät ajamaan sisään ja ulos

Taru Hokkanen

Toriparkin B- sisäänkäynti suljettiin sammutus- ja tuuletustöiden vuoksi.
Toriparkin B- sisäänkäynti suljettiin sammutus- ja tuuletustöiden vuoksi.

Mikkelin toriparkissa syttyi tulipalo keskiviikkoiltana. Pieneksi jääneessä palossa kärähti toriparkin sähköpääkeskuksessa sijaitseva kuulutuskojeen tuuletin.

Päivystävä palomestari Joni Himberg Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että B-sisäänkäynti torin Maaherrankadun ja Sokoksen puolella jouduttiin sulkemaan noin tunnin ajaksi tuuletuksen takia.

Tulipalo oli sammunut itsestään nopeasti, mutta savua ehti tulla ympäristöön, joten pelastuslaitos tuuletti tilat.

Tuuletin kärähti toriparkin alemmassa kerroksessa noin puolitoista metriä korkeassa kaapissa, jossa on äänentoistolaitteistoon kuuluvia osia.

Toriparkin autopaikkoja pystyi käyttämään normaalisti ja asiakkaat pääsivät kulkemaan sisään sekä ulos sammutus- ja tuuletustöiden ajan. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa ihmisille eikä kukaan saanut savusta oireita pelastuslaitoksen tietojen mukaan.

Taru Hokkanen

Toriparkissa syttyi sähkökaapi keskiviikkoiltana.
Toriparkissa syttyi sähkökaapi keskiviikkoiltana.

Palaneen sähkökaapin lähettyvillä ei ollut juurikaan asiakkaita, vaan pelastuslaitos pääsi tekemään töitään rauhallisessa paikassa.

Palohälytys tuli kello 17.40. Ilmoitus tuli automaattiselta paloilmoittimelta.

Uutista on päivitetty kello 20.08. Korjattu, ettei paloa sammuttanut pelastuslaitos vaan se sammui itsestään sekä tarkennettu palopaikkaa.