Yle: Kokoomuksen Kaakkois-Suomen piiri vie poliisille entisen toiminnanjohtajansa toimet — varoja on käytetty muihin kun piirin menoihin

Paula Kylä-Harakan rahankäytössä on epäselvyyksiä. Puheenjohtaja Pekka Selenius sanoo, että kyse on piirin kantokykyyn verrattuna merkittävistä summista.

Taru Hokkanen

Puheenjohtaja, mikkeliläinen Pekka Selenius kertoo, että varojen käytössä on havaittu puitteita ja epäselvyyksiä sekä niitä on käytetty muihin kuin piirin menoihin

Kokoomus vie puolueen Kaakkois-Suomen piirin entisen toiminnanjohtajan Paula Kylä-Harakan rahankäytön viranomaistutkintaan, Yle uutiset kertoo. Kaakkois-Suomen piirin piirihallitus teki asiasta päätöksen keskiviikkona.

Piirin puheenjohtaja Pekka Selenius kertoo Ylelle, että varojen käytössä on havaittu puitteita ja epäselvyyksiä sekä niitä on käytetty muihin kuin piirin menoihin.

Selenius ei halua tarkkaan kertoa kuinka suurista rahoista on kysymys, mutta sanoo, että kyse on piirin kantokykyyn verrattuna merkittävistä summista.

Yle ei tavoittanut Paula Kylä-Harakkaa kommentoimaan piirin päätöstä.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat