Päivi Niiranen nousee Mäntyharjun perusturvan johtoon

Hyvinvointipalveluiden vastuualuejohtaja hoitaa perusturvajohtajan tehtävät vuoden loppuun.

Perusturvajohtajan työtehtäviä hoitaa vuoden loppuun Päivi Niiranen.

Mäntyharjun kunnan virkaa tekevänä perusturvajohtajana toimii maaliskuun alusta vuoden loppuun Päivi Niiranen.
Niiranen on tällä hetkellä kunnan hyvinvointipalveluiden vastuualuejohtaja.

Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen tekee asiasta viranhaltijapäätöksen tänään. Taustalla on keskustelut kunnanhallituksen ja perusturvalautakunnan kanssa.
- Se, kuinka Niirasen nykyiset eli hyvinvointipalveluiden vastuualueen tehtävät jatkossa järjestetään ratkaistaan maaliskuun aikana.

Mäntyharju jäi tammikuun lopussa yllättäen ilman perusturvajohtajaa, kun sopimus yhteistyöstä Kangasniemen kunnan kanssa kariutui kalkkiviivoilla. Ratkaisua ja sisäisiä järjestelyjä on mietitty siitä saakka.
Virkaa ei ole haluttu laittaa hakuun, koska Mäntyharju siirtää perusturvapalvelunsa 1.1.2017 alkaen uudelle Etelä-Savon sote-kuntayhtymälle.

Päivi Niiranen tuli Mäntyharjun kunnan palvelukseen 2006, kun kuopiolainen terveystieteiden maisteri valittiin vanhustyönjohtajaksi.
Niiranen on suorittanut maisterin tutkinnon Kuopion yliopiston terveyshallinnon ja -talouden laitoksella. Lisäksi hänellä on sisätauti-kirurgisen sairaanhoitajan tutkinto.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.