BLC tarjoaa jatkossa Microsoftin pilvet

Toimitusjohtaja Martti Volotinen on tyytyväinen, että pitkäaikainen yhteistyö ison toimijan kanssa jatkuu.

Timo Seppäläinen

Savonlinnalainen BLC toimii nykyään koko Suomessa. Toimitusjohtaja Martti Volotinen on tyytyväinen, että pitkäaikainen yhteistyö Microsoftin kanssa jatkuu.
Savonlinnalainen BLC toimii nykyään koko Suomessa. Toimitusjohtaja Martti Volotinen on tyytyväinen, että pitkäaikainen yhteistyö Microsoftin kanssa jatkuu.

BLC ja Microsoft tiivistävät yhteistyötään suoralla Cloud Solution Provider (CSP) -kumppanuudella. Jatkossa kaikki Microsoftin pilvipalvelut saa BLC:ltä ilman väliportaita. Kumppanuuden avulla toiminta tehostuu, kustannukset pienenevät ja asiakas hyötyy.

— Pitkäaikainen ja hedelmällinen yhteistyö saa jatkoa. Tehty sopimus mahdollistaa entistä paremmat sekä laajemmat pilvi- ja hybridipalvelut BLC-konsernin yritys- ja yhteisöasiakkaille kaikkialla Suomessa, toteaa BLC-konsernin toimitusjohtaja Martti Volotinen.

Sopimuksen myötä BLC:stä tulee kokonaisvaltainen Microsoftin palvelujen tarjoaja eli kumppani molemmissa Microsoftin painopistealueissa: mobiililaitepuolella ja pilvipalveluissa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.