Tilaajalle

Saisiko olla sirkka? Kolmessa mikkeliläisessä ravintolassa on jo ollut tarjolla syötäviä hyönteisiä: "Jotkut ovat maistaneet niitä pelonsekaisin tuntein"

Aina on ihmisiä, jotka eivät halua maistaa hyönteisruokaa, sanoo Sirkkaa sopassa -hankkeen projektipäällikkö Eeva Koljonen.

Mari Koukkula

Sirkoista tehtyä ruokaa on ollut tarjolla useissa mikkeliläisissä ravintoloissa. Hyönteisruokaan kohdistuu kuitenkin paljon erilaisia ennakkoluuloja.
Sirkoista tehtyä ruokaa on ollut tarjolla useissa mikkeliläisissä ravintoloissa. Hyönteisruokaan kohdistuu kuitenkin paljon erilaisia ennakkoluuloja.

Maistuu vähän ravulta ja jälkimaku on tumma. Jalka jää hetkeksi hampaan väliin, mutta se on niin pieni ja ohut, että katoaa suusta pian.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.