Mikkelin Kaarisillan päiväkoti sai oman sisäilmatyöryhmän

Päiväkodissa mitataan nyt muun muassa ilmanvaihdon riittävyyttä.

Kai Skyttä, kai skyttä

Kaarisillan päiväkodille on perustettu oma sisäilmatyöryhmä. Arkistokuva.

Mikkelin kaupunki on perustanut Kaarisillan päiväkodille kiinteistökohtaisen sisäilmatyötyhmän, jonka tehtävänä on päättää päiväkodissa tehtävistä selvityksistä ja tutkimuksista, korjaustoimenpiteistä ja seurantatoimista. Ryhmän vastuulle kuuluu myös toimenpiteiden toteutumisen seuranta.

Osa Kaarisillan päiväkodin käyttäjistä on kokenut saaneensa oireita päiväkodin sisäilmasta. Keväällä 2018 esikoulun lepohuoneessa ja henkilökunnan työtilassa havaittiin kosteusvaurio, joka on korjattu kesän aikana.

Nyt päiväkodissa tehdään rakenteellisia selvityksiä rakennuksen ulkopuolella. Sisätiloissa selvitetään ilmanvaihdon riittävyyttä tietyissä tiloissa ja tehdään lämpötilamittauksia. Lisäksi sisäilmatyöryhmä seuraa toimenpiteiden vaikutusta päiväkodin käyttäjien oireiluun.

Sisäilmatyötyhmä kokoontuu seuraavan kerran tammikuun puolivälissä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet