Pelottava tilanne Mikkelin Saksalan venelaiturilla: Yksi ihminen horjahti järveen, toinen putosi veteen yrittäessään auttaa

Venelaiturin lähellä oli onneksi muitakin ihmisiä, jotka onnistuivat pelastamaan toisen pudonneen soutuveneeseen. Molemmat loukkaantuneet kuljetettiin Mikkelin keskussairaalaan saamaan hoitoa.

Taru Hokkanen

Pelottava tilanne Mikkelin Saksalan venelaiturilla: Yksi ihminen horjahti järveen, toinen putosi veteen yrittäessään auttaa

Mikkelin Saksalan venelaiturilla sattui pelottava tilanne torstaina päivällä, kun veneensä laituripaikalla ollut ihminen horjahti veteen. Etelä-Savon pelastuslaitos sai hälytyksen Kölikaarelle kello 11.

Toinen ihminen riensi auttamaan pudonnutta. Auttaessaan hän kuitenkin putosi myös veteen. Lopulta hän joutui uimaan voimiensa hiivuttua takaisin rantaan.

Onneksi venelaiturin lähellä oli muitakin ihmisiä. Lähistöllä liikkuneet kaksi ihmistä ottivat laiturin rannasta soutuveneen ja soutivat ensimmäisen pudonneen luokse. He onnistuivat kannattelemaan häntä ja nostamaan uupuneen ja kylmettyneen ihmisen veneeseensä. 

Pelastuslaitos auttoi ensihoidon kanssa pelastajat ja kylmettyneen ihmisen rantaan. Hänet ja toinen veteen pudonnut kuljetettiin saamaan hoitoa Mikkelin keskussairaalaan.