Poliisi käynnisti yön yli kestävän Twitter-maratonin, twiittaa vuorokauden ajan tehtävistä Itä-Suomessa

Esimerkiksi Mikkelissä on kerätty patruunoita parempaan talteen. Puumalassa sattui hirvikolari. Juvalla ja Pertunmaalla on suistunut autoja ojaan.

Harri Teitto

Poliisi julkaisee Twitter-tilillään tekemisiään Itä-Suomen alueella.
Poliisi julkaisee Twitter-tilillään tekemisiään Itä-Suomen alueella.

Itä-Suomen poliisin Twitter-maraton on päässyt vuahtiin. Poliisi twiittaa 24 tunnin ajan tilinsä kautta poliisin tehtävistä ja tekemisistä Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella.

Maraton alkoi perjantaina kello 15 ja päättyy lauantaina kello 15.

Esimerkiksi Mikkelissä on iltapäivän ja illan aikana kerätty parempaan talteen muutama patruuna räjähdysainekeräykseen liittyen ja selvitetty onnettomuuksia Maaherrankadulla ja Porrassalmenkadulla.

Puumalassa on sattunut hirvikolari, jossa tuulilasi meni rikki ja hirvi pakeni metsään. Juvalla ja Pertunmaalla on auto suistunut ojaan.

— Kampanjalla haluamme kertoa, mitä kaikkea poliisit tekevät vaikkapa yön aikana. Samalla toivomme, että ihmiset oppisivat seuraamaan myös poliisin sosiaalisen median tilejä ja tottuisivat siihen, että poliisi jakaa tietoa toiminnastaan sekä normaali- että kriisiaikana erilaisten kanavien kautta, poliisilaitokselta kerrotaan.

Vastaavan tyyppisiä kampanjoita on toteutettu aiemmin muun muassa Helsingin, Itä-Uudenmaan, Sisä-Suomen ja Hämeen poliisilaitoksilla.

Twitter-viestintää voit seurata Twitterissä (twitter.com) joko Itä-Suomen poliisin omalta sivulta @poliisiIS tai tunnisteilla #poliisi24h, #ISPol

Poliisi kutsuu kaikki kiinnostuneet seuraamaan ja kommentoimaan some-tempausta.