Voi helskutarallaa, huudahti asiakas Kerimäen R-kioskissa — Voittokupongin toivotaan olevan jonkun paikkakuntalaisen taskussa

Savonlinnan Kerimäellä pelattu rivi on kuudenneksi suurin Suomeen tullut Eurojackpotin päävoitto.

Timo Seppäläinen

Pentti Makkonen toivoi, että Kerimäen R-kioskilla pelattu päävoittokuponki olisi jonkun paikkakuntalaisen taskussa. Itse hän oli menossa kioskille Lotto-asioille.

— Voi helskutarallaa!

Tämä oli Kerimäen R-kioskilla lauantaina asioineen Ulla Kaljusen ensimmäinen kommentti hänen kuultuaan, että samalla kioskilla oli pelattu ne Eurojackpotin maagiset kolme riviä, joista yksi tuo pelaajan pankkitilille tarkalleen ottaen 41 570 496,90 euroa.

Kerimäkeläiset toivovat aidosti, että kone olisi arponut päävoiton savonlinnalaiselle — ja mieluiten tietysti kerimäkeläiselle pelaajalle.

Paljon toiveita ihmisten esittivät siitäkin, että voittaja käyttäisi osan voittorahoistaan hyväntekeväisyyteen.

R-kioskille kiiruhtanut nimettömänä pysytellyt mieshenkilö huikkasi, että ”kyllä se voittajan kuuluu olevan tiedossa”.

— Nuoret ovat siitä nimestä jo viestitelleet. Kaivopirtillä siitä on myös puhuttu.

Kahvila Kaivopirtillä oli työvuorossa myyjä Liisi Vatanen.

Hän kertoi, että lauantaina asiakkaiden kanssa oli jättivoitosta ehditty puhua aika vähän.

— Kyllä päävoitto on puheenaiheeksi välillä noussut. Siitä minulla ei kyllä ole tietoa, että meillä olisi jo voittajasta varman päälle keskusteltu, Vatanen hymyili.

Suomen kuudenneksi suurin Eurojackpot-voitto menee yhdelle pelaajalle

Kerimäellä pelattu rivi on kuudenneksi suurin Suomeen tullut Eurojackpotin päävoitto.

Oma erityispiirteensä on siinäkin, ettei Kerimäellä pelattu voitto tule porukalle.

Tampereella pelattu rivi toi kolmen pelaajan porukalle Suomen suurimman Eurojackpot–päävoiton 87 miljoonaa euroa. Kyseessä oli tämä vuosi ja pelikierros 15.

Kaikkiaan Suomeen on osunut  Eurojackpot–päävoittoja 13 kertaa. Ensimmäinen 29,5 miljoonan euron voitto pelattiin Seinäjoella vuonna 2013.

Timo Seppäläinen

Voi helskutarallaa, huudahti Kerimäen R-kioskissa lauantaina aamupäivällä asioinut Ulla Kaljunen kuultuaan jonkun pelanneen huikean Eurojackpot-voittorivin juuri samaisessa kioskissa. Kaljusen kanssa uutisesta iloitsi R-kioskin myyjä Miia Tossavainen.

Kerimäen pelaaja oli käyttänyt Veikkaus-korttia. Tämä tarkoittaa, että hän saa miljoonansa suoraan pankkitililleen, kun kolmen viikon karenssiaika on kulunut.

"Hyväntekeväisyyteen, nuorille ja nuorisourheilulle"

Mökillään ollut savonlinnalainen Pentti Makkonen sai päävoitosta tiedon pojaltaan.

— Poika soitti minulle vesiltä aamulla ja kertoi, että näin oli käynyt. Kyllähän sitä aina toivoo, että onnellinen voittaja olisi paikkakuntalaisia.

Jos näin iso voitto lankeaisi joskus Pentti Makkosen kohdalle, niin hän kyllä tietäisi, mihin voittorahojaan osaksi käyttäisi.

— Ilman muuta käyttäisin rahaa hyväntekeväisyyteen. Erityisesti nuorison ja nuorisourheilun tukemiseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet