Juvan Sampolasta somehuhuja – hallin henkilökunnalla ei tietoa häiriöistä

Kahden kuntaan muuttaneen kiintiöpakolaisen väitetään häiriköineen uima-altaassa.

Kuvakaappaus Facebookin Puskaradio Juva -ryhmästä.
Kuvakaappaus Facebookin Puskaradio Juva -ryhmästä.

Facebookin Puskaradio Juva -yhteisössä julkaistiin perjantai-iltapäivänä päivitys, jossa kerrottiin kahden syyrialaismiehen harjoittaneen itsetyydytystä Juvan Sampolan uimahallin altaassa kahden naisen nähden.

Juvan liikunnanohjaaja Mikko Hietalahti odottaa, että asiasta ilmoitettaisiin uimahallin henkilökunnalle. Toistaiseksi ilmoitusta mainitusta tapahtumasta tai muusta häiriökäyttäytymisestä ei ole tullut. Myöskään poliisi ei ole ollut yhteydessä uimahalliin mahdollisista ongelmista.

– Syyrialaiset ovat käyttäytyneet hallissa hyvin. Olen keskustellut uimavalvojien kanssa ja sen perusteella ongelmia ei ole ollut. Jos jotain tapahtuu, toivoisimme ilmoitusta heti, eikä puheita kautta rantain, Hietalahti toteaa.

Sampolan uima-altaita seurataan valvontakameroin, joten tarvittaessa sääntöjenvastaisiin asioihin voidaan puuttua. Häiriökäyttäytymiseen uimahallissa on nollatoleranssi.

– Jos jotain on tapahtunut, pystymme kyllä hyvin selvittämään asian. Häiriökäyttäytymisestä seuraa poistaminen uimahallista, porttikielto ja tarvittavat ilmoitukset viranomaisille, sanoo Hietalahti.

Ville Niskanen

Ville Niskanen