Kortelainen otti aikalisän eikä Essote täytäkään terveyspalvelujen johtajan virkaa — Väliaikaiseksi tulee Santeri Seppälä

Uusi muutosjohtajan virka tulee haettavaksi lähipäivinä.

Aalto Oy

Ylilääkäri Santeri Seppälä hoitaa terveyspalvelujen johtajan virkaa vuoden loppuun saakka.
Ylilääkäri Santeri Seppälä hoitaa terveyspalvelujen johtajan virkaa vuoden loppuun saakka.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän johtaja Risto Kortelainen on päättänyt jättää Essoten terveyspalvelujen johtajan viran täyttämättä.

Kortelainen on myös määrännyt viran väliaikaiseksi hoitajaksi ajalle 15.2.-31.12.2019 päivystyspalvelujen ylilääkäri Santeri Seppälän, kertoo Essote tiedotteessa.

Virkaa haki määräaikaan mennessä kahdeksan henkilöä. Yksi heistä veti hakemuksensa pois.

— Terveyspalvelujen johtajan viran täyttäminen edellyttää huolellista harkintaa vastuualueen laajuuden ja monien haasteiden vuoksi. Päätin tässä vaiheessa jättää viran täyttämättä. Syksyllä näemme myös maakunta- ja sote-uudistuksen tilanteen paremmin. Viran täyttöä valmistellaan tuolloin uudelleen laajemman hakijajoukon saamiseksi, Kortelainen kertoo tiedotteessa.

Muutosjohtajaa haetaan

Essoten hallituksen äskettäin perustama muutosjohtajan virka on tulossa hakuun lähipäivinä Kuntarekryyn. Virka täytetään määräajaksi.

Muutosjohtajaa tarvitaan kuntayhtymän taloustavoitteiden saavuttamisen tukemiseksi ja merkittävien muutosprosessien ja -hankkeiden viemiseksi eteenpäin.

Muutosjohtaja osallistuu maakunta- ja sote-uudistuksen keskeisten asiakokonaisuuksien valmisteluun. Osa tästä koituvista henkilöstökuluista rahoitetaan maakuntauudistuksen määrärahoista.

Uusimmat uutiset