Poliisi etsii kahdeksan ruumiskoiran ja kahden dronen avulla elokuussa kadonnutta mikkeliläisnaista Pieksämäellä

Mikkeliläisnainen katosi Pieksämäen Partaharjussa suunnistustapahtuman yhteydessä elokuun 8. päivä.

Niina Villman

Mikkeliläisnainen katosi Pieksämäen Partaharjussa suunnistustapahtuman yhteydessä
 elokuun 8. päivä. Viranomaiset ja vapaaehtoiset etsivät naista hänen
 katoamisensa jälkeen useita päiviä.
Mikkeliläisnainen katosi Pieksämäen Partaharjussa suunnistustapahtuman yhteydessä elokuun 8. päivä. Viranomaiset ja vapaaehtoiset etsivät naista hänen katoamisensa jälkeen useita päiviä.

Itä-Suomen poliisilaitos etsii elokuussa Pieksämäellä kadonnutta 74-vuotiasta mikkeliläisnaista. Poliisi tiedottaa jatkavansa naisen etsintää tutkinnallisena maastoetsintänä. Etsinnät alkoivat maanantaina aamulla.

Etsinnässä on mukana kahdeksan ruumiskoiraa, jotka ovat tulleet virka-avuksi Torniosta, Oulusta, Helsingistä, Jyväskylästä, Varkaudesta ja Mikkelistä. Lisäksi poliisilla on käytössään kaksi dronea, joilla tehdään ilmatähystystä.

— Etsimme vainajaa. Tarkastamme jo etsittyjä alueita ja laajennamme etsintöjä vesistöön ja maastoon. Olemme valmistautuneet kolmen päivän operaatioon, kertoo etsintöjen tilannejohtaja, vanhempi konstaapeli Heikki Hokkanen Pieksämäen poliisista.

Poliisin mukaan etsintäalue koostuu jo pelastusetsinnän aikaan tehtyjen alueiden jälkitarkastuksista. Poliisi laajentaa aluetta vielä reitistöjen varsille ja maastoalueille idän suuntaan Partaharjusta ja Pieksämäeltä.

Nainen katosi Pieksämäen Partaharjussa suunnistustapahtuman yhteydessä elokuun 8. päivä. Viranomaiset ja vapaaehtoiset etsivät naista hänen katoamisensa jälkeen useita päiviä. Häntä ei löytynyt.

Poliisin mukaan naisesta ei ole tullut uusia havaintoja, mutta poliisi ei epäile katoamiseen liittyvän rikosta.

Juttua muokattu kello 12.26: Kadonneen nimi poistettu jutusta.