Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Sirkka Jakoselle myönnettiin Maanpuolustusmitali miekkojen kera

Naisten Valmiusliiton pääsihteeri Kaarina Suhonen ja Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Sirkka
Jakonen MPK:n 25-vuotisjuhlassa. Kaarina Suhonen sai tilaisuudessa MPK:n kultaisen ansiomitalin.
Naisten Valmiusliiton pääsihteeri Kaarina Suhonen ja Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Sirkka Jakonen MPK:n 25-vuotisjuhlassa. Kaarina Suhonen sai tilaisuudessa MPK:n kultaisen ansiomitalin.

Maanpuolustusmitalitoimikunta myönsi torstaina Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Sirkka Jakoselle Maanpuolustusmitalin miekkojen kera. Mitali luovutettiin Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen MPK 25-vuotisjuhlan yhteydessä Helsingissä.

Maanpuolustusmitali miekkojen kera jaetaan poikkeuksellisen merkittävistä, pitkäaikaisista valtakunnallisen maanpuolustuksen, erityisesti vapaaehtoisen maanpuolustuksen saralla vuoden 1945 jälkeen.

Maanpuolustusmitali miekkojen kera on aina numeroitu. Numerot 1 - 10 on varattu valtionpäämiehille. Sirkka Jakosen mitali on numero 640.

Mitalia ei voi itse hakea. Se myönnetään maanpuolustusmitalikunnan omasta tai jonkin ulkopuolisen tahon aloitteesta.

 

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet