Kirsti Kovanen kertoo Unescolle ja mikkeliläisnaisille, mitkä kohteet on syytä nostaa maailmanperintölistalle

Suomen Kuvalehti kirjoitti vastikään Kovasesta artikkelin, jossa kuvailee naista yhdeksi vaikutusvaltaisimmaksi suomalaiseksi maailmalla. Hän vierailee tuomiokirkkoseurakunnan naistentilaisuudessa.

Vesa Vuorela

Suomen Kuvalehti kirjoitti vastikään Kovasesta artikkelin, jossa kuvailee naista yhdeksi vaikutusvaltaisimmaksi suomalaiseksi maailmalla.
Suomen Kuvalehti kirjoitti vastikään Kovasesta artikkelin, jossa kuvailee naista yhdeksi vaikutusvaltaisimmaksi suomalaiseksi maailmalla.

Arkkitehti Kirsti Kovanen vierailee Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan KaikkiNaiset-ryhmässä aiheenaan kulttuuriperintö.

Kovanen on kansainvälisen rakennus- ja kulttuurimaisemansuojelun Icomosin pääsihteeri ja Etelä-Savon ely-keskuksen rakennusperintöasiantuntija.

Suomen Kuvalehti kirjoitti lokakuussa Kovasesta artikkelin, jossa kuvailee naista yhdeksi vaikutusvaltaisimmaksi suomalaiseksi maailmalla.

Mikkelissä asuva Kovanen kertoo Unescolle, mitkä kohteet on syytä nostaa maailmanperintölistalle. KaikkiNaiset-tilaisuudessa hän paneutuu Mikkelin kulttuuriperintöön ja suojeltaviin kohteisiin.

Avoin ryhmä KaikkiNaiset kokoontuu tiistaina 26. tammikuuta kello 17.30 seurakuntakeskuksen aulakahviossa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.