Hyvinvointialan järjestöt ja palvelujen tuottajat kohtaavat uudessa tapahtumassa Mikkelissä — Tapahtumassa ovat mukana Heidi Sohlberg ja Pamela Tola

Uutuustapahtumassa on koiratanssia ja niska-hartiahierontaa. Iltapäivällä rohkeudesta puhuu teatteritaiteen maisteri Pamela Tola.

Antero Teittinen

Kauppakeskus Stellan tähtitorilla järjestetään ensimmäistä kertaa Meidän kohdatessa -hyvinvointitapahtuma.
Kauppakeskus Stellan tähtitorilla järjestetään ensimmäistä kertaa Meidän kohdatessa -hyvinvointitapahtuma.

Hyvinvointialan järjestöt ja hyvinvointipalvelujen tuottajat kokoontuvat uuteen Meidän kohdatessa -hyvinvointitapahtumaan. Tapahtuma järjestetään kauppakeskus Stellan tähtitorille tiistaina 2. huhtikuuta kello 11—15.

Tilaisuudessa esitellään järjestötoimintaa ja hyvinvointipalveluja, jotka edistävät ihmisten terveyttä ja yhteisöllisyyttä.

Tapahtumassa mukana olevat tahot on koonnut yhteen Etelä-Savon hyvinvointijärjestöjen tuki ry Estery. Mukana järjestelyissä ovat muun muassa Mikkelin kaupunki, Essote ja Etelä-Savon liikunta ry Esli.

Esittelypisteiden lisäksi paikalla on ohjelmaa, kuten koiratanssia, ohjattua liikuntaa ja teatteria, niska-hartiahierontaa ja kasvomaalauksia lapsille.

Tapahtuman juontaa Heidi Sohlberg. Iltapäivällä unelmista ja rohkeudesta puhuu teatteritaiteen maisteri Pamela Tola.

Tilaisuuden toteuttaa Esteryn Järjestösparraaja-hanke yhteistyökumppaneineen. Tapahtuman mahdollistaa Veikkaus.

Voittoa tavoittelemattoman tapahtuman on tarkoitus antaa ihmisille tietoa alueen hyvinvointipalveluista sekä tuottaa iloa ja hyvää mieltä osallistujille.