Varas vei Pertunmaalta alkoholia, Ristiinasta tupakkaa ja Mikkelistä rekisterikilvet — Poliisi kaipaa havaintoja tihutöistä

Varkaudet ovat sattuneet lauantai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana.

Niina Villman

Poliisi on kiinnostunut varkauksien silminnäkijähavainnoista.
Poliisi on kiinnostunut varkauksien silminnäkijähavainnoista.

Pertunmaalla ja Ristiinassa liikkui viikonloppuna murtovarkaita. Pertunmaalta vietiin asunnosta alkoholia ja Ristiinassa kahvilasta tupakkaa.

Mikkelissä anastettiin henkilöautosta rekisterikilvet Graanin parkkipaikalta. Itä-Suomen poliisi pyytää tapauksista havaintoja.

Poliisi tiedottaa, että Pertunmaan taajamassa sijaitsevaan asuntoon oli murtauduttu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä asukkaiden ollessa muualla.

Asunto oli pengottu läpikotaisin ja sieltä oli anastettu omaisuutta, muuan muassa alkoholia.

Todennäköisesti murto on tapahtunut lauantai-iltana 10. marraskuuta ennen puoltayötä.

Mikkelissä Ristiinassa Brahentie 42:ssa sijaitsevasta kahvilasta oli anastettu sunnuntain ja maanantain välisenä yönä lähinnä tupakkaa. Poliisin mukaan tällä hetkellä ei ole varmuutta siitä, miten kahvilaan on päästy sisälle.

Mikkelissä Graanintie 1:n parkkipaikalla oli anastettu sunnuntaina kello 20.45—21.00 välisenä aikana henkilöautosta rekisterikilvet EMZ-414.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisin vihjenumeroon 0295 415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.