Kuolonkolari Toivakantiellä Kangasniemellä – Henkilöauto ajoi ulos tieltä, auton kuljettaja kuoli ja matkustaja loukkaantui vakavasti

Paikalle tulleet viranomaiset totesivat onnettomuusautoa kuljettaneen, noin 30-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen menehtyneen kolarissa saamiinsa vammoihin onnettomuuspaikalla.

Vesa Vuorela

Kuolonkolari Toivakantiellä Kangasniemellä – Henkilöauto ajoi ulos tieltä, auton kuljettaja kuoli ja matkustaja loukkaantui vakavasti

Kangasniemellä Toivakantiellä on sattunut kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Henkilöauto ajoi ulos tieltä ja auton kuljettaja kuoli ja matkustaja loukkaantui vakavasti.

Kangasniemen suunnasta tullut henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä vasemmalle puolelle ja törmännyt puuhun noin kahden metrin korkeudella. Onnettomuuspaikka on Toivakantien alkupäässä noin kaksi kilometriä Kangasniemen keskustasta.

Paikalle tulleet viranomaiset totesivat onnettomuusautoa kuljettaneen, noin 30-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen menehtyneen kolarissa saamiinsa vammoihin onnettomuuspaikalla. Matkustajana autossa ollut mies sai onnettomuudessa vakavia vammoja ja hänet toimitettiin hoidettavaksi sairaalaan Kuopioon.

Alueella on 80 km/h nopeusrajoitus ja onnettomuuspaikka on suoralla tieosuudella.

Poliisi on kirjannut tapahtuneesta rikosilmoituksen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja tutkii tapausta yhteistoiminnassa liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan kanssa.

Poliisi, pelastuslaitos ja ensihoito saivat hälytyksen lauantaina kello 14.15. Ilmoittajana oli onnettomuuspaikalle tullut sivullinen henkilö.

Onnettomuuden vuoksi tie jouduttiin sulkemaan liikenteeltä ja ohjaamaan se kiertotielle. Kiertotie kulki Joutsantien tai Jyväskyläntien kautta kello 14.15 alkaen. Liikenne alkoi kulkea normaalisti kello 16.30.

Uutista on päivitetty kello 15.47 tilannekeskuksen tiedoilla onnettomuuspaikasta. Uutista on päivitetty kello 17.00 poliisin tiedoilla onnettomuuden uhreista ja tarkennetuilla tapahtumatiedoilla ja liikenteen ohjauksen päättymisestä.