Mikkeliläinen taksiyhtiö etsii mysteerimatkaajia raportoimaan palvelusta – Houkuttimena puolen vuoden ilmaiset taksimatkat

"Haluamme tällä kampanjalla saada oikeaa tietoa taksipalvelumme tasosta."

Let´s go-taksi

Mikkeliläinen taksiyhtiö etsii mysteerimatkustajia arvioimaan palvelun laatua.
Mikkeliläinen taksiyhtiö etsii mysteerimatkustajia arvioimaan palvelun laatua.

Mikkeliläinen taksiyhtiö etsii matkaajia, joiden halutaan raportoivan tekemistään taksimatkoista ja yhtiön taksipalvelun laadusta.

Let’s go -brändiä edustava Mikkelin Ulataksi oy kertoo tiedotteessa, että se tarjoaa valitulle tai valituille matkaajille jopa puolen vuoden taksimatkat Mikkelissä.

– Haluamme tällä kampanjalla saada oikeaa tietoa taksipalvelumme tasosta. Emme mitenkään pysty itse päivystämään kentällä jatkuvasti ja vertailemaan eri kuljettajien toimintaa, Let’s Go Taksin palvelupäällikkö Mari Martikainen sanoo tiedotteessa.

Asiakkaisiin kuuluu myös eritysavustusta tarvitsevia

Yli sadan kuljettajan yhtiössä laatuasioiden ja asiakaspalautteiden parissa toimii Martikaisen lisäksi kaksi taksitarkastajaa, jotka toimivat itse myös autoilijoina. Silti asiakaspalvelutilanteissa ovat paikalla vain kuljettaja ja asiakas.

– Mysteerimatkaajien keräämällä tiedolla haluamme paikantaa asiakaspalvelumme vahvuudet ja heikkoudet, jotka voimme ottaa huomioon esimerkiksi uusia kuljettajia kouluttaessamme, Martikainen kertoo.

Hän muistuttaa tiedotteessa, että taksien asiakkaisiin kuuluu myös erityisavustusta tarvitsevia asiakkaita, ja siksi palvelun tasosta ei tulisi tinkiä missään tilanteessa.