Vielä ehdit vastata viikon uteluun: Oletko kissa- vai koiraihminen?

Kevät on otollista aikaa lemmikkikuumeelle - jos kohta myös lemmikkiärtymykselle koirankakkoineen ja mouruavine katteineen. Saako jompi kumpi tai ei kumpikaan sydäntäsi pamppailemaan?

Kissat ja koirat karkottavat monen ihmisen yksinäisyyttä ja pakottavat joka päivä ulkoilemaan. Mitä mieltä sinä olet lemmikeistä?
Kissat ja koirat karkottavat monen ihmisen yksinäisyyttä ja pakottavat joka päivä ulkoilemaan. Mitä mieltä sinä olet lemmikeistä?

Kevät on otollista aikaa lemmikkikuumeelle - jos kohta myös lemmikkiärtymykselle koirankakkoineen ja mouruavine katteineen.

Niinpä tällä viikolla viikon utelussa kysytään klassikkokysymys: oletko kissa- vai koiraihminen? Pidätkö enemmän ihmisen parhaaksi ystäväksi sanotuista koirista vai itsellisistä kissoista? Kommentoi, kummasta on mielestäsi enemmän hyötyä (tai haittaa) ihmisille, ja pitääkö lemmikeistä ylipäätään olla hyötyä ihmisille? Onko sinulla ollut lemmikkejä tai olisitko halunnut sellaisen?

Kerro kantasi äänestyksessä ja kommentoi! Julkaisemme kyselyn tulokset ja napakimmat kommentit Itä-Savon ja Länsi-Savon Piste-sivulla sunnuntaina. Vastausaikaa on keskiviikkoon 23.3. kello 21 asti.

Kristiina Tiippana

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.