Mikkelissä ja Puumalassa kiertää viikonloppuna noin 50 Ferraria – Autoja pääsee katselemaan Anttolanhovissa lauantaina

Ferrari-autonäyttely on osa Poker Run Saimaa -tapahtumaa, jonka ideana on ferraristien leikkimielinen ja pokerihenkinen ajokilpailu Saimaalla.

Timo Nieminen

Viikonloppuna Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan teillä huristelee poikkeuksellisen paljon Ferrareita. Kuvassa Ferrari 488 GT.
Viikonloppuna Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan teillä huristelee poikkeuksellisen paljon Ferrareita. Kuvassa Ferrari 488 GT.

Ensi lauantaina 22. elokuuta Anttolanhovissa voi ihastella maksutta toinen toistaan hienompia Ferrareita. Näyttelyssä on esillä noin 50 Ferraria.

Ferrari-autonäyttely on osa Poker Run Saimaa -tapahtumaa, jonka ideana on ferraristien leikkimielinen ja pokerihenkinen ajokilpailu Saimaalla. Tapahtuma starttaa lauantaina Mikkelin Kenkäverosta ja päätyy Puumalan, Lappeenrannan ja Savitaipaleen kautta Anttolanhoviin.

Yleisö pääsee katselemana autoja kello 18–21. Mikkelistä Marskin patsaalta järjestetään yleisölle bussikuljetus Anttolanhoviin kello 16.00. Myös Anttolan keskustasta pääsee bussilla takaisin Mikkeliin. Anttolasta Anttolanhoviin järjestetään useampi bussikuljetus kello 16.00 alkaen. Alueelle ei pääse omalla autolla.

Päivän aikana autot pysähtyvät Kenkäverossa, Puumalassa, Lappeenrannassa, Savitaipaleella ja Anttolassa viidellä eri rastilla, joissa jokaisessa nostetaan yksi pelikortti. Korteista muodostuu pokerin pelikäsi, joista korkein pelikäsi voittaa. Tasatuloksen sattuessa voittaja ratkaistaan nostamalla korttia. Lisäksi jokaisella rastilla järjestetään vapaaehtoinen tehtävä.

Ferrarien reitti

Kenkäverosta Anttolaan

Mikkeli, Kenkävero klo 8.00–11.00

Puumala klo 9.00–12.00

Lappeenranta 11.00–14.00

Savitaipale 12.00–15.00

Anttola 13.30–17.00.