Siekkilän asukkaat tutustuivat kehitysvammaisten palvelutalon luonnoksiin

Palvelutalo on jo vuoden myöhässä suunnitellusta aikataulusta.

Mikko Kääriäinen

Vaalijalan kuntayhtymän johtaja Ilkka Jokinen esitteli mahdollisesti Siekkilään rakennettavan kehitysvammaisten palvelutalon suunnitelmia infotilaisuudessa.

Jos kaikki menee hyvin, kehitysvammaisille rakennettava palvelutalo otetaan käyttöön syksyllä 2017. Nyt näyttää siltä, että sen todennäköisin rakentamispaikka on Mikkelin Siekkilä.

Vaalijalan kuntayhtymän suunnittelema palvelutalo on jo vuoden verran myöhässä optimaalisesta aikataulustaan, sanoo kuntayhtymän johtaja Ilkka Jokinen.
— Se on huono asia veronmaksajien kannalta. Mikkeliläisille on kannattavampaa, että toiminta sijoittuu tänne eikä esimerkiksi Pieksämäelle. Tulevat asukkaat ovat mikkeliläisiä.

Orijärvellä palvelutalon sijainti sai vastustusta, joten kuntayhtymä päätti tarjota sitä Siekkilään. Epävirallisen infotilaisuuden perusteella vastustusta hankkeelle ei Siekkilässä ole.

Mikko Kääriäinen

Mikko Kääriäinen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.