Tilaajalle

Toton pääkassa Sirpa Olkkonen kertoo, miten sujuvat St Michelin valmistelut — Lue myös ratamestari Jyrki Lepistön, ravintolapäällikkö Anu Koskisen ja järjestyksenvalvoja Auvo Hurrin kommentit

Kesän suurin ravitapahtuma vaati paljon ravivieraille näkymätöntä valmistelutyötä. Kysyimme kokeneilta St Michelin työntekijöiltä tunnelmia ennen h-hetkeä.

Tero Ponto

Sirpa Olkkonen kävi keskiviikkona tarkistamassa, että jokaisen kassanhoitajan tarvikkeet ovat jo valmiina. St Michelissä totopisteitä on seitsemässä paikassa.
Sirpa Olkkonen kävi keskiviikkona tarkistamassa, että jokaisen kassanhoitajan tarvikkeet ovat jo valmiina. St Michelissä totopisteitä on seitsemässä paikassa.

St Michel -ravien toteuttaminen vaatii lukuisten ammattilaisten ja vapaaehtoisten talkoolaisten työpanoksen. Mikkelin kesän kaksipäiväinen suurtapahtuma alkaa lauantaina.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.

Luetuimmat