Kaksi kolaria 15 minuutin välein Mäntyharjussa — Toisessa oli mukana 6-vuotias lapsi, toisessa auto meni katolleen ojaan

Kukaan ei loukkantunut kummassakaan kolarissa.

Kaksi kolaria 15 minuutin välein Mäntyharjussa — Toisessa oli mukana 6-vuotias lapsi, toisessa auto meni katolleen ojaan

Mäntyharjussa sattui kaksi liikenneonnettomuutta noin 15 minuutin välein sunnuntaina päivällä. Ensin kaksi autoa törmäsi toisiinsa Vuoriniementien ja Näädäntien risteyksessä taajamassa ja sen jälkeen auto ajoi katolleen Viitostiellä.

Päivystävä palomestari Ismo Vihro Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että kummassakaan kolarissa kukaan ei loukkantunut.

Vuoriniementietä ajaneen henkilöauton eteen tuli toinen henkilöauto Näädäntieltä. Vuoriniementie on etuajo-oikeutettu. Nokka- ja kylkikolarissa Vuioriniementietä ajanut auto vaurioitui hinauskuntoon, mutta Näädäntieltä tullut auto pysyi ajokuntoisena.

Kolarissa oli osallisena kolme henkilöä, joista yksi oli 6-vuotias lapsi.

Viitostiellä kuljettaja menetti autonsa hallinnan noin puoli kilometriä Vihantasalmelta Mikkeliin päin. Auto oli ajamassa pohjoisen suuntaan ja suistui tien oikealle puolelle katolleen.

Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

Kummastakaan onnettomuudesta ei aiheutunut haittaa muulle liikenteelle. Vihron mukaan tiet ovat liukkaita.

Hälytys ensimmäisestä onnettomuudesta tuli kello 12.24 ja toisesta 12.39.