Taidolla tuunattuja autoja Mikkelissä viikonloppuna — EC Car Show esittelee nuoremman polven autoharrastajien taidonnäytteitä

Tapahtuman järjestää aiempien vuosien tapaan mikkeliläinen autokerho Extreme Custom yhdessä autoporukka Kömelän kanssa. Näyttelyyn odotetaan noin sataa kustomoitua, tuunattua ja stailattua ajoneuvoa.

Taru Hokkanen

Mikkeliläinen autokerho ExtremeCustom järjestää tuning-autoille ja muille rakennetuille ajoneuvoille EC Car Show-näyttelyn.
Mikkeliläinen autokerho ExtremeCustom järjestää tuning-autoille ja muille rakennetuille ajoneuvoille EC Car Show-näyttelyn.

Mikkelin Visulahdessa järjestetään ensi viikonloppuna custom- ja tuning-ajoneuvojen näyttely EC Car Show. Tapahtuman järjestää aiempien vuosien tapaan mikkeliläinen autokerho Extreme Custom yhdessä autoporukka Kömelän kanssa. Näyttelyyn odotetaan noin sataa kustomoitua, tuunattua ja stailattua ajoneuvoa. Tarkka luku ei ole vielä selvillä, sillä ilmoittautumisaikaa on tämän viikon perjantaihin saakka.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet