Henkilöautot kolaroivat Mikkelin keskustassa perjantaiaamuna — Toinen kuskeista loukkaantui lievästi

Molemmat autot menivät hinauskuntoon.

Henkilöautot kolaroivat Mikkelin keskustassa perjantaiaamuna — Toinen kuskeista loukkaantui lievästi

Kaksi henkilöautoa kolaroi perjantaiaamuna Mikkelin keskustassa.

Etelä-Savon pelastuslaitos sai puoli seitsemältä hälytyksen keskustaan Maaherrankadun ja Raatihuoneenkadun risteykseen, jossa auto oli törmännyt toisen kylkeen.

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että mikkeliläisnainen kuljetti henkilöautoa Raatihuoneenkatua tarkoituksena ajaa risteävän Maaherrankadun yli. Kuljettaja ei havainnut Maaherrankatua ajanutta henkilöautoa, vaan törmäsi sen kylkeen. Nainen on syntynyt vuonna 1997.

Autoissa oli kyydissä ainoastaan kuljettajat, joista toinen loukkaantui tilanteessa lievästi. Autot vaurioituivat hinauskuntoon.

Pelastuslaitos poisti autoista virrat ja raivasi onnettomuuspaikan. Hinauspalvelu kuljettaa vaurioituneet autot pois paikalta.

Poliisin mukaan risteyksen liikennevalot eivät olleet toiminnassa onnettomuuden tapahtuma-aikaan. Raatihuoneenkatua ajaneelle kuljettajalle oli osoitettu väistämisvelvollisuus liikennemerkillä.

Uutista on päivitetty poliisin kertomilla tiedoilla kello 14.50. Lisätty muun muassa tietoa onnettomuuden tapahtumista, risteyksen valo-ohjauksesta ja väistämisvelvollisuudesta.