Opiskelijat juhlivat Mikkelissä vappua kahdeksan päivää — Vaeltaja-patsaan lakitukseen kaikki muutkin ovat tervetulleita

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin opiskelijakunta jatkaa perinnettä lakittamalla Naisvuorella sijaitsevan Vaeltaja-patsaan.

Antero Teittinen

Vaeltaja-patsas saa lakin Mikkelin Naisvuorella. Kuvassa vapunviettoa vuodelta 2006.
Vaeltaja-patsas saa lakin Mikkelin Naisvuorella. Kuvassa vapunviettoa vuodelta 2006.

Patsaan lakitus kuuluu tänäkin vuonna Mikkelin opiskelijoiden vappuun. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin opiskelijakunta jatkaa perinnettä lakittamalla Naisvuorella sijaitsevan Vaeltaja-patsaan.

Tapahtuma alkaa kello 17.30.Ohjelmassa on juhlapuheiden lisäksi muun muassa yhteislaulua Mikkelin Mieskuoron johdolla. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita.

Opiskelijat juhlivat Mikkelissä vappua pitkän kaavan mukaan. Xamkin opiskelijakunta järjestää maanantaina 24. huhtikuuta haalarikasteen, ja opiskelijat näkyvät katukuvassa vappuviikon ajan.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.