Mikkelissä sanotaan tänään Ei rasismille — kirjaston tapahtumassa runsaasti ohjelmaa

Mikkelin pääkirjastossa pidettävässä tapahtumassa on maanantaina 20. maaliskuuta tarjolla monipuolinen kattaus rasismin vastaisen päivän kunniaksi.

Mari Koukkula

Verkkopankkiasioihin on tarjolla opastusta Mikkelin pääkirjastossa ensi viikon keskiviikkona.

Mikkelin pääkirjastossa on maanantaina 20. maaliskuuta tarjolla monipuolinen kattaus rasismin vastaisen päivän kunniaksi.
Perheen pienimmille on satuliikuntaa ja sormivärimaalausta. Lisäksi ohjelmassa on kehumispiste-rintanappipaja, makuja maailmalta, sudanilaista kulttuuria, elävää musiikkia, ensiapunäytöksiä sekä kansainvälinen International cafe keskustelupöytineen.
Tapahtumassa esitetään myös Elina Hirvosen Kiehumispiste-elokuva.

Tapahtumaa tekemässä ovat Mikkelin seudun maahanmuuttajatyön tuki, Mimosa ry:n monikulttuurikeskus Mimosa, sudanilais- ja etelä-sudanilainen kulttuuriryhmä, SPR ja Suonsaaren vastaanottokeskus, Otavan Opisto, Kansainvälinen Mikkeli ry, Vesaiset ry, Savon Martat ry, Omega ry, XAMK sekä Mikkelin kaupungin eri toimijat: ESLI ja Hyvinvoinnin virtaa -hanke, Mikkelin kaupunginkirjasto ja Ernod-hanke sekä Ohjaamo Olkkari. Musiikkia esittävät Elisa de Boer ja Janne Blomerus & co.

Ei rasismille! — Yhdessä rasismia vastaan -tapahtuma Mikkelin kaupungin pääkirjastossa maanantaina 20. maaliskuuta kello 15—19.

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo