Kapteeni Jiri Haikonen sekä Tomi Janhunen jatkavat kaksi seuraavaa kautta MP:n riveissä —  "Pelimme on ollut yhtä vuoristorataa"

Mikkelin Palloilijoiden pelaajaneuvottelut ovat hyvässä vauhdissa. Seurasta kerrotaan, että lähiaikoina on lisää tiedotettavaa.

Jaakko Avikainen

— Kärkisijojen
 karkaaminen harmittaa todella paljon. Meillä oli loistava tilaisuus 
taistella kärkisijasta, mutta kompurointi ennalta heikompaa vastustajaa 
vastaan vei mahdollisuutemme. Nyt on tarkoituksena hoitaa jäljellä 
olevat pelit kunnialla ja kiilata kolmen joukkoon, kommentoi kapteeni Jiri Haikonen tätä kautta.
— Kärkisijojen karkaaminen harmittaa todella paljon. Meillä oli loistava tilaisuus taistella kärkisijasta, mutta kompurointi ennalta heikompaa vastustajaa vastaan vei mahdollisuutemme. Nyt on tarkoituksena hoitaa jäljellä olevat pelit kunnialla ja kiilata kolmen joukkoon, kommentoi kapteeni Jiri Haikonen tätä kautta.

Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen tulevalle kaudelle. Jo voimassa olevien neljän pelaajasopimuksen lisäksi kapteeni Jiri Haikonen sekä Tomi Janhunen ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

MP:stä kerrotaan, että pelaajaneuvottelut ovat hyvässä vauhdissa ja lähiaikoina on lisää tiedotettavaa.

Pääsääntöisesti puolustajana pelaava 26-vuotias Haikonen joutui jalkavamman takia jättämään tällä kaudella pari peliä väliin, mutta muut 18 ottelua hän on pelannut alusta loppuun. Miehellä on tilillään yksi maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä.

— Päällimmäiset tuntemukset kaudesta ovat hieman sekalaiset, sillä pelimme on ollut yhtä vuoristorataa. Emme ole pystyneet pelaamaan tasaisesti ja pelien välillä on liikaa ailahtelevuutta.

Haikonen kertoo omaksi tavoitteekseen nostaa MP pelaamalla Ykköseen.

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen monivuotisen luottopelaajan jatkosta.

— Joukkueen kapteenin jatkaminen on aina tärkeä palanen uuden joukkueen rakentamista ja on hienoa, että saimme kiinnitettyä Jirin meille kahden vuoden sopimuksella. Hän on ollut isossa roolissa jo usean kauden ajan ja tätä kokemusta tarvitsemme jatkossakin. 

 Ensi kaudelta odotan paljon tasaisempaa MP:tä. — Tomi Janhunen

Kuudes Mikkelin Palloilijoiden sopimuspelaaja on seuran oma kasvatti Tomi Janhunen. Pääasiassa puolustajana pelaava Janhunen, 24 on pelannut tällä kaudella tähän mennessä 14 ottelua tehoin 1+1.

Tomi uskoo, että tulevalla kaudella joukkue esiintyy tasaisemmin ja taistelu lohkon kärkisijoista jatkuu.

— Ensi kaudelta odotan paljon tasaisempaa MP:tä sekä myöskin laadukkaampia suorituksia itseltäni. Joukkueen peli on ollut tällä kaudella välillä todella hyvää ja uskonkin, että tulevalle kaudelle saamme tasaisuuden myös pelaamiseemme.

Päävalmentaja Wilkman on tyytyväinen Tomi Janhusen tämän kauden peliesityksiin ja ottaa hänen jatkonsa kasvattajaseurassa ilolla vastaan.

— Tomi on ollut tämän kauden yksi suurimmista onnistujista. Rikkonaisen harjoituskauden jälkeen hän hyppäsi vaativaan paikkaan, mutta osoitti heti ensimmäisestä ottelusta alkaen, että on mies paikallaan. Tomin pallollisen pelaamisen taito ja nopeus soveltuvat erinomaisesti pelitapaamme.

Pelaajasopimukset 19.9.2018:
Tomi Janhunen (2020)
Viljami Jurvanen (2019)
Jiri Haikonen (2020)
Leevi Leinonen (2020)
Lucas dos Santos (2019)
Niila Forsell (2020)