Viikon utelu: Saako tuntemattomia virpoa?

Tulevana sunnuntaina vietetään palmusunnuntaita, jolloin pienet ja isommatkin virpojat lähtevät kiertämään ovelta ovelle suklaamunien, karkkien ja pikkurahojen toivossa.

Taru Hokkanen

Suklaamunien kuuma sesonki on sunnuntaina, kun virpojat lunastavat palkkansa.

Tulevana sunnuntaina vietetään palmusunnuntaita, jolloin pienet ja isommatkin virpojat lähtevät kiertämään ovelta ovelle ainakin suklaamunien, karkkien ja pikkurahojen toivossa.

Viikon utelussa kysytään tällä viikolla, keitä saa virpoa. Osan mielestä virpomisreissulle sopii lähteä vain lähinaapurustoon ja sukulaisten luokse, ja näihinkin paikkoihin mielellään sovitusti. Osan mielestä taas pienet virpojat saavat kulkea ovelta ovelle vapaasti ja kerätä ilahdutuspalkkoja kaikilta, jotka kohdalle sattuvat.

Kerro mielipiteesi kyselyssä ja kerro kommenttiosiossa, mitä mieltä olet virpomisperinteestä, millaisia muistoja sinulla on virpomisesta ja millaisia virpojia toivoisit omalle ovellesi. Vastausaikaa on keskiviikkoon 16.3. kello 21 asti.

Kristiina Tiippana

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.