Helluntai lähestyy - deittailupalveluja tarjoava yritys vierailee Mikkelissä

Mikkelissä on noin 12 000 sinkkua, arvioi Deittisirkuksen perustaja Anna Uusiheimala.

Jaakko Avikainen

Helluntaiheilat ovat taas hakusessa.

Mikkelin alueella on noin 12 000 sinkkutaloutta, jossa elää vain yksi henkilö. Kaiken kaikkiaan talouksia tilastokeskuksen tuoreimman tiedon mukaan Mikkelissä on noin 27 000.

Näin kertoo yritys nimeltä Deittisirkus, joka on tulossa Mikkeliin ensimmäistä kertaa helluntaina 23.5. Yritys järjestää tuolloin sokkotreffejä ja pikadeittailua yökerho Vaakunassa.

– Sähköistyneessä maailmassa, sosiaalisen median ja lukuisien nettideittipalvelun rinnalle tarvitaan ihmisten kohtauttamista livenä, sanoo Deittisirkuksen perustaja Anna Uusiheimala.

Deittisirkus on kerännyt tietoja Mikkelin sinkkutilanteesta Facebookin avulla. Noin 20 000 Facebook-käyttäjää paljastaa Facebookissa asuvansa Mikkelissä. Asuintietojen paljastaminen Facebookissa ei ole pakollista.

Deittisirkuksesta kerrotaan, että tästä määrästä yli puolet ei halua kertoa tiedoissaan parisuhdestatustaan tai ilmoittavat sen sinkuksi. Yrityksen mukaan Mikkelin alueella on myös paljon yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoita, ”joiden rakkauselämä ei ole vielä kovin kiinnittynyt.”

Mikko Kääriäinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet