Tilaajalle

Hurjasta sote-laskusta puhkesi kiista Essoten ja Mikkelin välille — Timo Halonen: "Jos sama sote-kustannusten nousu jatkuu, ajaudumme kahdessa vuodessa kriisikunnaksi"

Essoten hallituksen puheenjohtaja Aira Kietäväinen (kesk.) ja valtuuston puheenjohtaja Eero Aho (kok.) vastaavat Mikkelin kaupunginjohtajan kritiikkiin: — Talousarviotasolla ei voida enää edetä kuntajohtajien epärealistisilla leikkaavilla budjeteilla, kun palkkakustannukset ja sote-menot kasvavat.

Jaakko Avikainen

 - Essoten on otettava kauniisti lusikka käteen ja tehtävä muutoksia. 
Missä ovat Essoten syksyllä aloittaman talouden tasapainottamisohjelman 
vaikutukset? Tämä osoittaa sen, että he ovat tiedostaneet, että jotain 
tarvitsisi tehdä, mutta he eivät ole pystyneet muuttamaan kehitystä, kritisoi Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen.
 - Essoten on otettava kauniisti lusikka käteen ja tehtävä muutoksia. Missä ovat Essoten syksyllä aloittaman talouden tasapainottamisohjelman vaikutukset? Tämä osoittaa sen, että he ovat tiedostaneet, että jotain tarvitsisi tehdä, mutta he eivät ole pystyneet muuttamaan kehitystä, kritisoi Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen.

Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen kritisoi sote-kuntayhtymän Essoten johdon taloudenpitoa kovin sanoin. Mikkeli on saamassa Essotelta yli 11 miljoonan euron odottamattoman lisälaskun sote-palveluistaan.

Luetuimmat