Nuori nainen ajoi varastetulla autolla ilman korttia humalassa Viitostieltä ojaan Pertunmaalla, Mäntyharjussa rattijuoppo suistui Uutelantieltä

Niina Villman

Nuori nainen ajoi varastetulla autolla ilman korttia humalassa Viitostieltä ojaan Pertunmaalla, Mäntyharjussa rattijuoppo suistui Uutelantieltä

Nuori nainen ajoi auton ojaan humalassa Viitostiellä Pertunmaalla varhain keskiviikkoaamuna. Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että ohiajaneen bussin kuljettaja oli huomannut viittilöintiä ja keltaista valoa metsästä sekä tehnyt hätäilmoituksen kello 3.24.

Tapahtumapaikka oli noin kolme kilometriä ennen Kuortin ABC-asemaa.

Tilannekeskuksen mukaan nainen oli ajanut varastetulla ajoneuvolla ilman ajo-oikeutta. Mukana oli myös toinen, alaikäinen nuori nainen. He olivat eteläsuomalaisia.

Kuljettaja, joka oli täysi-ikäinen, puhalsi mittariin 0,98 promillea.

Mäntyharjussa kuski puhalsi törkeät lukemat

Rattijuopon ohjaama henkilöauto ajautui ojaan Uutelantiellä Mäntyharjussa myöhään tiistai-iltana. Hälytys tuli kello 22.43.

Auto suistui tieltä tulosuunnassaan oikealle puolelle, Etelä-Savon pelastuslaitos kertoo tiedotteessa.

Autossa oli kolme henkilöä, joista kukaan ei loukkaantunut eikä autoonkaan tullut vaurioita. Auto oli matkalla Mäntyharjun taajaman suuntaan.

Petri Haaksluoto Itä-Suomen poliisista kertoo tiedotteessa, että vuonna 1975 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Kuljettajan puhalluskoe osoitti 1,5 promillen humalatilaa.

Uutiseen on lisätty kello 14.38 Haaksluodon tiedot rikoksista, joista miestä epäillään sekä puhalluskokeen tulos.

Luetuimmat