Ville Vehviläinen on Vuoden 2019 pieksämäkeläinen

"Paikallisella tasolla Ville Vehviläinen on tuonut kokonaisvaltaista hyvinvointia hyvin erilaisista taustoista lähtökohdiltaan harrastuksen pariin tulleille, kannustaa ja rohkaisee liikkumaan ja nauttimaan liikkumisesta."

Arja Reinikainen

Ville Vehviläinen.
Ville Vehviläinen.

Lasten harrastuspiireissä pyyteettömästi ja pitkäjänteisesti valmennus-, kasvatus- ja ohjaustyötä tehnyt Ville Vehviläinen on nimetty Vuoden pieksämäkeläiseksi 2019.

Vehviläinen on valmentanut muun muassa paikallista Sapa -03 -jalkapallojoukkuetta vuosikymmenen ajan, viime vuodet hän on liikuttanut kaupunkilaisia Crossfit Pieksämäki -salilla.

Crossfitista innostunut Vehviläinen järjesti kuluvana syksynä paikkakunnalla myös toiminnallisen harjoittelun kilpailun Pieksäjäiset. Talkoohengessä porukalla toteutettu tapahtuma sai hurjan suosion ja toteutusta kiitettiin maanlaajuisesti.

Vepa Vehviläinen on kirkastanut Pieksämäen imagoa myös musiikin tekemisen kautta. Hän on ollut mukana alternative metal -musiikkia soittavassa FM2000-bändissä parin vuosikymmenen ajan.

Yhtye on julkaissut seitsemän studioalbumia ja se on palkittu Finnish Metal Awardseissa Vuoden tulokas -palkinnolla vuonna 2010.

Pieksämäen nuorkauppakamari nimesi Vuoden pieksämäkeläisen 43. kerran. Kunnian saa henkilö, jonka teko tai teot Pieksämäen seudulla katsotaan palkitsemisen arvoiseksi.

Pieksämäen nuorkauppakamari nimesi Vuoden pieksämäkeläisen 43. kerran.

Vehviläisen valinta tehtiin hänen saamiensa yleisöäänien ja äänestysperusteluiden pohjalta. Ääniä perusteluineen annettiin tänä vuonna huomattavan paljon, lähes 200.

Niissä todetaan muun muassa: ”Paikallisella tasolla Ville Vehviläinen on tuonut kokonaisvaltaista hyvinvointia hyvin erilaisista taustoista lähtökohdiltaan harrastuksen pariin tulleille, kannustaa ja rohkaisee liikkumaan ja nauttimaan liikkumisesta. Omaa hyvän, anteliaan ja lämpimän sydämen, tunnistaa ja monin tavoin tavoittaa niitä, jotka kannustusta, rohkaisua ja tsemppiä tarvitsevat elämäänsä.”

Uusimmat uutiset